Zoeken

Activiteiten

Wat kun je allemaal doen op Zonne Eiland?

Zowel voor kinderen als volwassenen is er keuze tussen verschillende activiteiten. Maar steeds geldt, dat bij de uitvoering van de activiteit rekening gehouden wordt met persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een greep uit de activiteiten

Regelmaat

Er zit voor iedereen regelmaat in de activiteiten. Zo heeft een dagdeel een vaste indeling. Een dagdeel (van drie uur) wordt in twee activiteitenmomenten gedeeld met daartussenin een pauze met drinken en fruit en/of iets anders lekkers.

Bij ieder activiteitenmoment kan het kind of de volwassene, samen met de begeleiding, kiezen uit een aanbod van twee of drie activiteiten. In het activiteitenaanbod wordt rekening gehouden met mogelijkheden en interesses van de deelnemers die aanwezig zijn. Ook wordt gekeken naar de weersomstandigheden en het voor handen zijnde werk. Dit laatste is vooral bij de volwassenen van toepassing.

Zonne Eiland is een kleinschalige zorg- en activiteitenboerderij in West-Zeeuws-Vlaanderen. Wij werken zowel met kinderen als met volwassenen. Op Zonne Eiland vinden we het belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen en hier een veilige plek vinden om te genieten, te leren en te werken. Lees meer over ons
Word vriend van Zonne Eiland door vrijwilligerswerk te doen of doe een schenking. Wie 50 euro stort of meer, ontvangt bovendien het mooie fotoboek 'Zonne Eiland in beeld'.
Eiland 13
4528 KH Sint Kruis
Telefoon: 06-49654995
E-mail: info@zonne-eiland.nl
Stichting Zonne Eiland