Zoeken

Begeleiding

Op Zonne Eiland krijg je individuele (één op één) en/of intensieve begeleiding (één begeleider op maximaal drie cliënten). Bij de kinderen is de groep nooit groter dan zes kinderen. Er zijn dan twee of drie begeleiders aanwezig. Bij de volwassenen kunnen maximaal vier personen tegelijkertijd op de zorgboerderij werken. Er zijn dan twee begeleiders aanwezig.

Op Zonne Eiland zijn zowel kinderen als volwassen cliënten welkom, maar nooit tegelijk. Voor de openingstijden, zie Planning en openingstijden. Zie ook de Team-pagina om te zien wie op Zonne Eiland werkzaam is.

Zonne Eiland is een kleinschalige zorg- en activiteitenboerderij in West-Zeeuws-Vlaanderen. Wij werken zowel met kinderen als met volwassenen. Op Zonne Eiland vinden we het belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen en hier een veilige plek vinden om te genieten, te leren en te werken. Lees meer over ons
Word vriend van Zonne Eiland door vrijwilligerswerk te doen of doe een schenking. Wie 50 euro stort of meer, ontvangt bovendien het mooie fotoboek 'Zonne Eiland in beeld'.
Eiland 13
4528 KH Sint Kruis
Telefoon: 06-49654995
E-mail: info@zonne-eiland.nl
Stichting Zonne Eiland