Zoeken

Kwaliteit

Op Zorgboerderij Zonne Eiland vinden we goede kwaliteit erg belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend. Zonne Eiland voldoet aan de kwaliteitsnorm ISO 9001. Dit houdt onder andere in dat alle mogelijke veiligheidsmaatregelen getroffen zijn, zoals brandveiligheid en veilige verblijfs- en arbeidsomstandigheden.

Zonne Eiland heeft ook het Zoönose Keurmerk, dat jaarlijks vernieuwd wordt. Dit keurmerk houdt in dat alle mogelijke maatregelen getroffen zijn om overdraagbare ziektes van dier op mens te voorkomen.

Op Zonne Eiland wordt goed geluisterd. Naar cliënten en ouders/verzorgers bijvoorbeeld. Dat doen we altijd, maar er zijn ook enkele vaste inspraakmomenten per jaar. We luisteren ook goed naar de ervaringen van collega‚Äôs en delen natuurlijk ook onze kennis. We zijn daarom aangesloten bij Coöperatie van Kleinschalige Zorgaanbieders Zeeland.

Zonne Eiland is een kleinschalige zorg- en activiteitenboerderij in West-Zeeuws-Vlaanderen. Wij werken zowel met kinderen als met volwassenen. Op Zonne Eiland vinden we het belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen en hier een veilige plek vinden om te genieten, te leren en te werken. Lees meer over ons
Word vriend van Zonne Eiland door vrijwilligerswerk te doen of doe een schenking. Wie 50 euro stort of meer, ontvangt bovendien het mooie fotoboek 'Zonne Eiland in beeld'.
Eiland 13
4528 KH Sint Kruis
Telefoon: 06-49654995
E-mail: info@zonne-eiland.nl
Stichting Zonne Eiland