Zoeken

Pottenbakken

Pottenbakken voor kinderen

Stapsgewijs kun je leren pottenbakken. Ook als je al ervaring hebt, ben je van harte welkom.

  • Prijs € 10,00 per les, betaling per workshopreeks van tien lessen. Inclusief klei en biscuit bakken, koffie en thee. Wij vragen een kostenvergoeding voor het glazuren.
  • Woensdagmiddag 14.00 tot 16.00 uur. Andere dagen in overleg.

Pottenbakken voor (jong)volwassenen

Stapsgewijs kun je leren pottenbakken. Ook als je al ervaring hebt, ben je van harte welkom. Er zijn ook mogelijkheden tot handvormen.

  • Prijs € 13,00 per les, betaling per workshopreeks van tien lessen. Inclusief klei en biscuit bakken, koffie en thee. Wij vragen een kostenvergoeding voor het glazuren.
  • Workshop van twee uur op maandagavond, inloop 19.30 uur, opruimen om 22.00 uur, sluiting 22.30 uur
  • Workshop van twee uur op dinsdagochtend, inloop 9.00 uur, opruimen om 11.30 uur, sluiting 12.00 uur

Het pottenbakken is voor iedereen; kinderen, jongeren en volwassenen met of zonder functiebeperking. Neem contact voor een kennismaking.

Zonne Eiland is een kleinschalige zorg- en activiteitenboerderij in West-Zeeuws-Vlaanderen. Wij werken zowel met kinderen als met volwassenen. Op Zonne Eiland vinden we het belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen en hier een veilige plek vinden om te genieten, te leren en te werken. Lees meer over ons
Word vriend van Zonne Eiland door vrijwilligerswerk te doen of doe een schenking. Wie 50 euro stort of meer, ontvangt bovendien het mooie fotoboek 'Zonne Eiland in beeld'.
Eiland 13
4528 KH Sint Kruis
Telefoon: 06-49654995
E-mail: info@zonne-eiland.nl
Stichting Zonne Eiland